w/ friends

 Ahojky všichni  <3

Hlásím se po dlooouhé době znovu od svého místečka na kterém jsem pro vás napsala všechny články na tomto blogu. Ale k rozebírání mého "actual life" se dostaneme v jiném článku. Mám v plánu jich pro vás tolik napsat! ps: další článek v neděli 31. 10. v 18:00!

Dneska vám chci napsat o mých prázdninách. Konkrétně o posledním týdnu, který jsem strávila se svými třemi kamarádkami. Každou noc jsme spaly u jedné z nás doma a den jsme strávily na výletě. Byla to paráda!


Kde tento nápad započal? To vám řeknu přesně: 9.6.2021 se na našem společném karanténním meetu vyklubal nápad, že bychom chtěly část prázdnin strávit společně. Tak jako ty holky z Pinterestu... Potom jsme to dlouho neřešily, jen jsme si našly a zajistily všechny jeden společný termín aby nám do toho nic nevlezlo. Já jsem všem poslala mail s programem který jsme si vymyslely a potom jsme už každá jela své prázdniny po svém.

Ještě týden před naším týdnem jsme se všechny sešly na táboře takže to byl takový hezký start. Tábor byl bombastický, parádně jsme si ho užily a ani se na sebe tak nepoutaly. Na konci už jsme se loučily s poznámkou "tak pozítří"😊

Samozřejmě se ale podle mé předtuchy neobejde nic bez komplikací, takže já jsem pořádně onemocněla a trochu nakazila i Janu takže jsme ještě večer domlouvaly co a jak (nechyběla ani předpověď špatného počasí). Skončilo to tak, že nám mamky nedovolily začít hned od pondělního rána a nezdál se jim ani večer. Takže? Sraz úterý ráno.

út - DEN 1

Ráno byl sraz u mě v sedm hodin. Janča ale zaspala a Natka měla doktora, takže jsme se se Sárou trochu načekaly:) naštěstí ale obě dorazily už před osmou a náš první společný den mohl začít!

Dnešní program byl jednoduchý: čtyři filmy a návštěva volební kampaně s letním kinem.

Rozvrhly jsme si to jako komedie-tragédie-komedie-tragédie aby to bylo takový vyvážený. Koukaly jsme se nejdřív na S láskou Rosie (komedie), Titanic (tragédie), Nedotknutelní (naše nejoblíbenější komedie) a nakonec na Než přišla bouře (😭😭😭). Do toho jsme snědly miliony brambůrků, tyčinek, sušenek a půlku čokolády (druhou nám snědli bratr s bratrancem kteří si libovali v otravování nás). K obědu byla pizza a jako dezert přinesla Janča dort. 

Po zkončení čtvrtého filmu už jsme vyjely na kole do parku trochu podpořit kampaň SPOLU kteří promítali Ženy v běhu a rozdávali popcorn s brýlemi. Na celý film jsme ale nezůstaly protože se stmívalo, měly jsme vykoukané oči a byly dost unavené. Ten den jsme spaly u Natky a další den nás na rozdíl od tohoto čekala pěkná fyzická zátěž...

st - DEN 2

Ráno jsme se probudily v krásně provětraném pokojíčku, kde si už Natka libovala na fotkách svých spících kamarádek (nás). Ty vám sem nedám, jsou fakt cringe😂 nasnídaly jsme se, oblékly do sportovního a nasedly do auta směr Dolní Morava.

Na dnešním plánu stojí lanové centrum a bobová dráha.

Když jsme přijely na parkoviště, bylo tam už dost lidí. Stejně jsme ale našli místo (jela s náma Natčina mamka) a vyšly nahoru do centra všeho dění. Koupily jsme si vstupenky na nejdelší okruh, nechaly na sebe obléct všechny možné postroje a odevzdaly mobily mamce Natky (naší aktuální fotografce). V parku to bylo bezvadný, skvělý překážky a sjezdy, navzájem jsme se povzbuzovaly a smály se a teta dokonce zachytila můj pád z jedné atrakce kdy jsem se snažila ji překonat bez držení. Vrátily jsme se vysmáté a spokojené.

Chtěly jsme se svézt na nově postavené nejdelší bobové dráze hned vedle ale když jsme zjistily že nahoře je řada na 5 hodin, řekly jsme si že to nemá smysl a přejedeme kousek dál na jinou (kratší). Tu jsme si nakonec užily podle mě mnohem víc než kdyby jsme 5 hodin čekaly na to, abychom si cestu užily o 5 minut déle. Nad námi létali parašutisté a měly jsme výhled i na stezku do oblak.

Výlet jsme zakončily obědem na Jeseníkách u hospody a ještě slezly pod most a vážení, tam se to fotilo...

Večer jsme už jen přejely k Sáře, připravily si tortilly které následně snědly a obsadily si pokojíček Sářiných mladších sester.

čt - DEN 3

Ráno jsme se v 8 budily za znění písničky Baby Shark a následně se připravily na nastávající den. Kola jsme si na nádraží zamkly do trezorů a nasedly na vlak.

Dneska se jede do Pardubic! jo, a ještě je potřeba koupit salát :D

Na Pardubickém nádraží jsme pozdravily našeho boyfrienda generála (můžete znát z článku ke konci školního roku) a vydaly se (skoro jako podle tradice) k nákupáku:)

Tam jsme se stavily v každém obchodě a dávali si challenge: vyber jí outfit, přičemž si každá zvolila jednu které měla najít v daném obchodě kompletní outfit od bot po doplňky jako třeba kabelku. Tahle hra byla fakt zábavná a doporučuju s kámoškama zkusit:)

Potom jsme si koupily oběd, bubble tee a pomalu si už s deštníkama vykračovaly na nádraží. Zjistily jsme že Natka nemá mobil a že ho stratila, tak jsme na něj zavolaly a zvedla to nějaká paní ve vlaku a říkala že ho předá v Praze do ztrát a nálezů. Byla to docela vtipná situace.

Ten den jsme byly už hrozně vyřízené a tak když jsme dojely k Janče, u které jsme měly spát poslední noc, už jsme jen odpočívaly a hrály deskovky.

pá - DEN 4

Tento den byl ze všech nejpohodlnější a nejklidnější. Panovala klidná a vděčná nálada za celé dny co jsme si mohly užít společně. Připravily jsme si velkolepou snídani: palačinky, kompot, nutella, džus, ... Trochu jsme nechaly i Jančinýmu bráchovi a vlezly si zase k ní do postele. Zkoukly jsme film, zahrály si pohybovou videohru a byl rozchod.


Říkám vám, tohle byl tak krásně strávený týden, i přes všechny posuny, překážky a ztracené mobily. Jsem vděčná za tento týden i za všechny lidi co kolem sebe mám, a mohla bych vyjmenovávat...

<3

Komentáře

  1. To je tak NADHERNÝ děkuju že to zapisues (já bych si to nepamatovala😅)❤️❤️❤️❤️❤️

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky si tak říkám že za 3 roky budu vděčná svému minulému já které si to ještě pamatovalo... ❤❤❤✨

      Vymazat

  2. To je krásné, jaké máte přátelství. Také vzpomínám, jak jsem vždycky přespávala u kamarádek nebo ony u mě :-D Hlavně, aby vám to přátelství vydrželo :-) A miluji třeba takové filmy, jako je Sex ve městě, nebo The Bold Type nebo Pretty Little Liars :-D

    http://www.jancahala.cz/

    OdpovědětVymazat
  3. Moc hezký článek. Závidím ti strašně hezký týden co jsi prožilo o prázdninách.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. 💗🎀✨ dekuji ty jsi určitě taky užívala v obytňáku a dováděla v bazénu😘

      Vymazat
  4. Ohh, jsem hrozně ráda že jsi to sepsala na památku, byl to hezkej týden... 🥺🥺❤️😜😘

    OdpovědětVymazat

Okomentovat