the end of school year (finally)

 Ahojky:)

dneska mám pro vás článek o tom, jak jsme oslavily konec školního roku a vysvědčení😊

Byl to super den! S vysvědčením jsem spokojená, mohlo by to být mnohem horší😶


Ráno bylo jako vždycky.
Ve škole jsme dostali vysvědčení a sundali všechno ze zdi, protože naše třída z roku 1900 se konečně bude vymalovávat!!
S holkama jsme se po škole ještě vyfotily na závěr s vysvědčením i bez.

Chtěly jsme jít na pizzu, ale jelikož bylo teprve 9:00 tak ještě měli zavřeno (tak neasi...) a my se šly kouknout do drogerie teta, kde jsme nakonec zůstaly ještě 40 minut:) Prohlížely jsme si laky, masky, nehty, make-upy, tužky, gumičky, hřebeny a všechno. Nakonec jsme si odvezly 1 tužku na oči, masku na kruhy pod očima, lak a já s odnesla 4 krásné letní laky ze kterých sem nadšená!😍

Nakonec už konečně bylo 10 hodin tak jsme se nahrnuly k pizzerii (btw otevřeli o 4 minuty později 😲😂) a objednaly si pizzu, na kterou jsme stejně potom ještě 20 minut čekaly s klukama no... Tu jsme si potom šly vychutnat do parku kde jsme zpívaly skorokaraoke a pozorovaly podezřelý chlápky. Eee... no jsme přece ještě teenegerky ne?😂
Když jsme se rozloučily a já jela domů, domluvily jsme se s kamarádkama na oslavě v Pardubicích:)
Do Pardubic jsme jely vlakem, vystoupily a šly do nákupáku.
Koupily jsme si lístky do kina a jelikož jsme ještě měly hodinu do začátku, tak jsme šly obdivovat obchůdky. Rozplývaly jsme se nad dětskou kolekcí od Lindexu, sjely si tobogán, zasmály se nad designem a tématem pohledů a dopisů od Albi, koupily si v KFC shake a konečně si už šly sednout na ty pohodlný sedačky v kině (chápete? v KINĚ). 
Maj tam teda fakt drahý jídlo, tak jsme si koupily dohromady 1 XXL popcorn a bylo😊 A šly jsme teda na Cruellu. A tu bych vám moc ráda doporučila, protože to je fakt úžasný film!
Fakt se mi líbilo jeho zpracování, kamera, postavy a taky bombastický písničky!!! Jelikož mám ráda módu, tak tenhle film byl ideální:) Cruella aneb Estela se zajímá o módu, šije šaty a má skvělé nápady. Co pak teprve ta její pomsta!!? Omg😍 
Hlavní roli (Cruellu) hraje herečka Emma Stone. Zahrála ji báječně!
Příběh je ve zkratce o tom, že Cruella přijde o matku a zůstane sirotkem. Seznámí se ale se dvěma chlapci se kterými společně kradou. Cruella ještě není úplně Cruella a říkají jí Estela. Estela je blázen do módy a když dostane příležitost pracovat v domě módy, nemůže se dočkat. Ale ne vše jde podle plánů, něco se vydaří, něco ne... Příběh se stupňuje až po vyvrcholení. 
Miluju Cruelly pomstu!! Jestli jste flm viděli tak mi napište vaše dojmy! A ten zvrat byl taky úplně nečekaný! To jsme na sebe s holkama koukaly s vykulenýma očima. Prostě si film pusťte, stojí za to!
Po filmu jsme si sdělily dojmy u večeře z KFC. Snědly jsme si jí v parku a ještě s koupily v Rossmanu pití, protože žízeň. No a to pití mi samozřejmě muselo vyprsknout na všechny strany a udělat scénku pro celé Pardubice žeano?
No a potom jsme už pomalu odcházely na nádraží. Ještě jsme se zdržely u sochy "velice přitažlivého vévody", která je u nádraží a vyfotily se s ní😂.

No a doma už jsem jenom chillovala a užívala si pocit, že jsou celé prázdniny přede mnou, celý školní rok za mnou a byla spokojená:)
Mějte se, luv ya <3


Komentáře

  1. Wow. Doufám že jste si to užily úplně nejvíc co to šlo a děkuju za tip!😍😘❤🥰

    OdpovědětVymazat
  2. Ohh, článek se ti vážně moc povedl!!! Napsala jsi to vážně moc hezky..😍❤👍

    OdpovědětVymazat
  3. Vypadá to minimálně na pěkný, vydařený den

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A maximálně na to nejlepší ukončení školního roku😇😎

      Vymazat

Okomentovat